Esittely

Hoitofilosofia

Pyrin työssäni valmentamaan asiakkaita yksilöinä tai ryhmissä kokonaisvaltaiseen elämänhallintaan ja hyvinvointiin.

Työkaluina käytän taideterapeuttisia keinoja, asiakkaan yksilöllisyys huomioonottaen sekä ja rentouttavia hoitoja, kuten hermoratahierontaa ja reikiä (jossain määrin).

Oman vahvan itsetuntemuksen ja vapaan tahdon kautta yksilö vahvistuu ihmisenä ja on kykenevä kasvuun ja muutoksiin kohdatessaan elämässään mitä erilaisempia haasteita. Yksilö, joka kykenee hyvään vuorovaikutukseen muiden kanssa, on aina vahvoilla etsiessään ratkaisuja elämän varrella eteen tuleviin vaateisiin.

Toiminnankuvaus

Toimin Kruununhaassa osoitteessa Liisankatu 29, 00170 HELSINKI.

Itseilmaisun (taideilmaisu tai muu toiminta) avulla ihminen löytää itsestään uutta ja kasvaa. Itseilmaisu auttaa muutosten tekemisessä ja sitä kautta löytyy kasvuvaraa joka kantaa eteenpäin uudistumisprosessissa.

Tarjoan

Yksilö- ja ryhmämuotoista taideterapiaa (toiminnallinen terapia). 5-10 kertaa viikon välein samana viikonpäivänä kts. hinnasto.

Otetaan uusia asiakkaita. Omaa ryhmää voi koota ja kysellä aikaa ja pakettia. Puh. 0503380569

Maalausohjausta- tai tilaa, sovittuna päivänä. Kysy yksilö- tai ryhmäohjausta. Esim polttariryhmä.

Tiloissa pysyvä näyttely Seijan akvarelleista ja öljyvärimaalauksista vaihtuvin teemoin sekä juliste- ja korttimyynti. Julisteet tilattavissa A4-A0 koossa Seijan tai Pian valokuvakansioista.

Maalauspalvelua (akvarelli- tai öljyväritöitä) asiakkaan valokuvasta. Myös vanhojen taulujen retusointia.

Yritystiedot

Kotipaikka Helsinki, y-tunnus 2218510-6