Tapahtumat

Kurssit

Tulossa...

Tapahtunutta

5.2.2010 MTV3:n PUTOUS -nimisessä ohjelmassa pientä interiöörikuvausta KANAVAGALLERIASTA taustaksi.

Maalausryhmä kokoontui 25. ja 26.7.2009 Herttoniemen rannassa maalaamaan merta ja rantamaisemia.

4.2.2009 Alkaen 10 kertaa 2 tuntia Herttoniemen nuorisotalolla Yhdessä-projekti ikäihmisille, vetäjänä Seija Kuokkanen-Väyrynen ja Anneli Lehtilampi

WOMEN IN KANAVAGALLERIASSA 14.7.-14.8.2008 Kolme naistaiteilijaa pitävät yhteisnäyttelyn akvarelli- ja öljyvärimaalauksillaan KANAVAGALLERIASSA Outi Taskila, Lea Saksa ja Seija Kuokkanen-Väyrynen. Lea saa myydyksi taulut, KAIPAUS JA HAUKKA, Outilta menevät taulut RYÖVÄRIN ROTKO JA METSÄMAISEMA ja Seijalta TÖRMÄYS JA PALOMA.

Seijalta tilaa eräs ostaja toisen taulun työnimellä "TOIVO". Toinen ostaja tilaa oven edessä standissa olevan julisteen mukaisen akvarellimaalauksen "KUKKAPENKKI" .

Pieni 3-vuotias poika tilaa äitinsä myötävaikutuksella PUNAPURJEISEN LAIVAN SINISESSÄ HÄMYSSÄ pojan syntymäpäiväksi 26.10. mennessä KANAVAGALLERIASTA.

4.2.-24.2.2008 Pia Väyrysen valokuvanäyttely SNAPSHOTS OF LIFE

3.-23.12.2008 Ville Vuorisen valokuvanäyttely DREAMSCAPES IN THE FADING LIGHT

Kanavagalleria syksyllä 4.-5.11.2008 KÄDENTAITOMESSUILLA näytteilleasettajana ja toimintaa esittelemässä Messukeskuksessa. Mukana oli keväisen valokuvanäyttelyn satoa julisteina ja kehystettyinä sekä Seijan öljyvärimaalauksia. Kävijöitä oli mahtava määrä. Paljon keskusteluja käytiin kuvien ja maalaamisen vaikutuksesta persoonaan. Oli huomattavissa, että taideterapia ei ole kovinkaan tuttua ihmisten keskuudessa. Taideterapia nimenä mielletään korkealentoiseksi asiakokonaisuudeksi, millä ei ole kosketusta ”tämän maailman” kanssa. Kun nyt nimi on pitänyt jokin antaa...

10.-16.9.2007 avointen ovien viikko (tuttavuuden hierontaa Herttoniemeläisten kanssa "saiskos luvan" näytellä tauluja- periaatteeella.)

Venla-ryhmä alkaa kokoontua Kanavagallerian tiloissa epäsäännöllisen säännöllisesti.

Perustaja Seija alkaa tehdä "vapaana elämäntailteilijana" töitä vuorotteluvapaalla.

Kanavagalleria aloittelee toimintaa kesäkuun alussa 2007.