Seija

Alkuhaastattelun jälkeen etenen asiakkaan valmiudet ja kiinnostukset huomioiden työskennellen energisoivien hoitojen ja toimintaterapeuttisen keinojen avulla (kuvantuottaminen, muotopiirustus, savityöt, musiikkirentoitus ja / tai mielikuvaharjoittelu). Hoito- ja askartelualan sekä taideterapian (diplomitaideterapeutti) koulutukset ja runsas työkokemuus antavat vahvat valmiudet erilaisten asiakasryhmien kohtaamisessa.

Perusterveyden hoitotaitojen lisäksi omaan koulutusta kädentaitojen alalla: kotiteollisuuskoulun ompelulinja ja askarruttajakoulutus, rentoutuspuolella: reikihoitajan koulutus ja työkokemus sekä erikoishermoratahieronnan koulutus. Olen käynyt myös hengitysterapeutin johdantokurssin sekä hahmometodin perusjakson.

Hermoratahierontaa täydennän perushieronnan oppien mukaisesti. Tähän olen saanut opetusta klassisen hieronnan käytännön opetuksen mukaisesti.

Helsingin kaupungilla ja eri puolilla Suomea olen työskennelyt hoitajan ja ohjaajan töissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa vuoteen 2007 saakka, josta lähtien olen toiminut yksityisyrittäjänä. Olen myös tehnyt projekteja Helsingin kaupungille suunnitellen ja toteuttaen vanhusten toimintaa Siilitien nuorisotalolla ja Herttoniemenrannan asukaspuistossa. Tällä hetkellä toimin Liisankadulla, Kruunuhaassa taideterapeuttina sekä maalauksen ohjaajana. Samoissa tiloissa etuhuoneessa toimii taidegalleria maalaustiloineen. Takahuoneesta löytyvät hoitotilat.